Sevgililer gününe özel 2 Menü Önerisi

Ana Sayfa » Blog » Sevgililer gününe özel 2 Menü Önerisi
Arkadaşların ile Paylaş

İçkisiz bir Sevgililer Günü akşam yemeği menüsü önerisi:

Başlangıç:

•   Roka ve Çilek Salatası: Taze roka yaprakları, dilimlenmiş çilekler, ceviz ve beyaz peynirle hazırlanan hafif ve lezzetli bir salata. Üzerine balzamik sirke ve zeytinyağı sosu gezdirilebilir.

Ana Yemek:

•   Fırında Levrek veya Somon: Fırında pişirilmiş levrek veya somon filetoları, taze otlar ve limon dilimleri ile aromatik bir şekilde hazırlanabilir. Yanında ızgara sebzeler veya buharda pişmiş pirinç servis edilebilir.

Tatlı:

•   Çikolatalı Dondurma ile Meyve: Çikolatalı dondurma veya vanilyalı dondurma ile birlikte taze meyve dilimleri (çilek, muz, ananas gibi) servis edilebilir.

Bu menü, romantik bir atmosfer oluşturmak için güzel bir masa düzeni, mumlar ve hoş bir müzikle tamamlanabilir. Sevgilinizle paylaşacağınız özel bir akşam için güzel bir seçenek olabilir.

Menü 2

Başlangıç:

•   Karides Kokteyli: Taze karideslerle hazırlanan hafif ve lezzetli bir kokteyl.

Ana Yemek:

•   Fileto Mignon: Özel bir ana yemek olarak, ızgara veya tavada pişirilmiş fileto mignon ile birlikte yanında ızgara sebzeler veya rokfor sosu ile servis edilebilir. İsteğe bağlı olarak bir yan olarak graten patates veya fırınlanmış sebzeler de sunulabilir.

Tatlı:

•   Çikolatalı Fondü: Romantik bir dokunuş için, çikolata fondüsü ile birlikte meyve dilimleri (çilek, muz, ananas gibi) ve marshmallow sunulabilir.

İçecek:

•   Şampanya veya Romantik Kokteyl: Akşamı daha özel kılmak için şampanya veya romantik bir kokteyl tercih edebilirsiniz. Örneğin, kir royal (şampanya ile siyah frenk üzümü likörü karışımı) veya passion martini (votka, passion meyve püresi ve limon suyu ile yapılan bir kokteyl) gibi.

Bu menü, romantik bir atmosfer oluşturmak için mumlarla, çiçeklerle ve güzel bir müzikle tamamlanabilir. Özellikle sevgilinizin damak zevkine göre menüyü kişiselleştirebilir ve ona unutulmaz bir deneyim sunabilirsiniz.

Arkadaşların ile Paylaş

Ziyaretçi Yorumları

Bu tarif hakkındaki ziyaretçi yorumları

Adınız - Soyadınız

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

Çok Okunan TariflerSitemizde en çok okunan yemek tarifleri

EvdeYemekTarifi.com | 2024

Tüm Hakları Saklıdır - 2020